Ποιοι είμαστε

Η Olonsystems® είναι μια startup εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά και επισταμένως στο χώρο της πληροφορικής και της ανάπτυξης λογισμικού από το 1993 έως και σήμερα.

Ως συνέπεια αυτού το προσωπικό μας έχει όλη την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία έτσι ώστε να μπορέσει να ικανοποιήσει τους μεγαλύτερους και πιο απαιτητικούς πελάτες μας, σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. (Κατασκευή e-shop και ιστοσελίδων, php developement, web hosting κ.α)

Σκοπός της Olonsystems® είναι η παροχή σύγχρονου και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών πληροφορικής και αισθητικής με τις μέγιστες ταχύτητες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε ενεργές συνεργασίες με άλλες εταιρείες πληροφορικής και web agencies στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς η γνώση είναι κάτι που δε γνωρίζει σύνορα, όρια και αντιπαλότητες.

«Δημιουργία – Καινοτομία – Aξιοπιστία»

Στην Olonsystems® θα βρείτε τις ιδανικές λύσεις για την ανάπτυξη της εταιρείας σας και του τεχνολογικού επιπέδου της, με τη χρήση σύγχρονων εργαλείων και μεθόδων, έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει επάξια στον ηλεκτρονικό ανταγωνισμό που συνεχώς αυξάνεται.

«Κάποιοι άνθρωποι ονειρεύονται την επιτυχία, την ίδια στιγμή που άλλοι ξυπνούν και την πραγματώνουν.»
Wayne Huizenga.

Στην Olonsystems® εμπνεόμαστε απ' αυτή τη ρήση, δημιουργώντας τα σκαλοπάτια προς την ολοκλήρωση και την επιτυχία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.